Indicatief tijdschema 2021 DPHC Open Dutch Championship & Futurity Contest

Het indicatieve tijdschema voor de 2021 DPHC Open Dutch Championship & Futurity Contest is vanaf nu te downloaden.

De tijdsplanning geeft een indicatie van de verwachte starttijd weer.

Wij nemen het recht om een uur in te lopen op de voorgestelde tijd. Wees dus minimaal 1½ uur voor de verwachte starttijd gereed!

Er wordt niet op u gewacht indien u niet op tijd aan de start verschijnt.

Aan deze tijdsplanning kunnen geen rechten worden ontleend.

Houdt de RIVM maatregelen en ons Corona protocol in acht!!!

pdf Timeschedule2021DPHCDutchChampionship (466 KB)

Algemene ledenvergadering 2020 en 2021

Hierbij nodigen wij jullie uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van de Dutch Paint Horse Club op zondag 7 november 2021.

Locatie van de ALV is de rijhal van de familie Oskam, Tolhutterweg 9b, 7261 KS te Ruurlo.

Aanvang van de vergadering is 14.00 uur.

Het bestuur

pdf AgendaALV2020 2021 (572 KB)

2021 DPHC Open Dutch Championship & Futurity Contest patterns

De patterns voor de 2021 DPHC Open Dutch Championship & Futurity Contest zijn vanaf nu ook hier te downloaden.

Succes met het oefenen.

Het bestuur

pdf PatternsNK2021 (6.48 MB)

2021 DPHC Dutch Championship & Futurity Contest Corona update

Gezien de recentelijke veranderingen van het Corona beleid vinden wij het nodig ons standpunt wat dit betreft onder de aandacht te brengen. Uiteraard kan er voor aanvang van de wedstrijd nog regelgeving veranderen. Hiervan zullen wij u dan op de hoogte stellen. Vooralsnog is dit hoe we het gaan doen:

Deelnemers en publiek zijn welkom op ons Dutch Championship & Futurity Contest. Iedereen dient een gezondheidsverklaring in te vullen en af te geven op het showoffice bij arriveren.

Toegang tot de horeca is er alleen indien men een Corona toegangsbewijs kan tonen (QR-code, negatieve test, herstelbewijs (3G)), zowel binnen als op het terras. Eten en/of drinken kan men bij het afhaalpunt wel halen zonder toegangsbewijs.

Alle voorgeschreven hygiënische maatregelen blijven van kracht, zoals veelvuldig de handen wassen, hoesten/niezen in de elleboog en geen handen geven. Ook wordt er nog steeds aangeraden om bij Corona gerelateerde klachten thuis te blijven!

Wij hopen u allen te verwelkomen op Reiningcentrum ’t Meertenhof om er met zijn allen een onvergetelijk Dutch Championship van te maken.

pdf Gezondheidsverklaring 2021 Dutch Championship (639 KB)

Inschrijvingen 2021 DPHC Dutch Championship & Futurity Contest is open online

Vanaf vandaag kan worden ingeschreven op  http://showoffice.dphc.nl/

Bij een aantal van jullie zal het programma bij het invullen van je 'APHA nummer' en 'backnumber + paardnaam' de reeds bekende ruiters en paarden herkennen en automatisch alle gegevens aanvullen. Anderen zullen alle gegevens eenmalig hoeven in te vullen. Vervolgens kan door eenvoudig aanklikken van onderdelen en opties de inschrijving worden gedaan, je krijgt vervolgens een email met de bevestiging, en als je inschrijving gecontroleerd is krijg je een email met de rekening naar het door jou opgegeven emailadres en klaar ben je. Mochten er nog kleine onvolkomenheden bestaan (is natuurlijk altijd mogelijk) dan graag een email sturen naar entryforms@dphc.nl.

Online inschrijving met vroegboekkorting is mogelijk tot uiterlijk woensdag 8 september 23:59u.

Online inschrijving is mogelijk tot uiterlijk woensdag 15 september 23:59u (daarna is bijschrijven nog mogelijk, maar inschrijven is niet meer mogelijk)

Online inschrijving Futurity & maturity is mogelijk tot uiterlijk woensdag 15 september 23:59u (daarna is bijschrijven of inschrijven niet meer mogelijk). Indien er bij de inschrijving onder 'Enter Horse information' de gegevens van de 'Sire', 'Dam' en 'Breeder' wordt ingevuld zullen deze op de onderdelen lijsten vermeld worden en na de show op de resultatenlijst.

Leest u alsjeblieft zorgvuldig alle informatie op de pagina’s bij inschrijving, met name het Corona protocol (pagina “selecteer opties en kortingen”).

 

pdf Program 2021 Open Dutch Championships (47 KB)

Ook adverteren?

adverteren op website banner

Clubblad Paint post