2021 DPHC Dutch Championship & Futurity Contest Corona update

Gezien de recentelijke veranderingen van het Corona beleid vinden wij het nodig ons standpunt wat dit betreft onder de aandacht te brengen. Uiteraard kan er voor aanvang van de wedstrijd nog regelgeving veranderen. Hiervan zullen wij u dan op de hoogte stellen. Vooralsnog is dit hoe we het gaan doen:

Deelnemers en publiek zijn welkom op ons Dutch Championship & Futurity Contest. Iedereen dient een gezondheidsverklaring in te vullen en af te geven op het showoffice bij arriveren.

Toegang tot de horeca is er alleen indien men een Corona toegangsbewijs kan tonen (QR-code, negatieve test, herstelbewijs (3G)), zowel binnen als op het terras. Eten en/of drinken kan men bij het afhaalpunt wel halen zonder toegangsbewijs.

Alle voorgeschreven hygiënische maatregelen blijven van kracht, zoals veelvuldig de handen wassen, hoesten/niezen in de elleboog en geen handen geven. Ook wordt er nog steeds aangeraden om bij Corona gerelateerde klachten thuis te blijven!

Wij hopen u allen te verwelkomen op Reiningcentrum ’t Meertenhof om er met zijn allen een onvergetelijk Dutch Championship van te maken.

pdf Gezondheidsverklaring 2021 Dutch Championship (639 KB)

Inschrijvingen 2021 DPHC Dutch Championship & Futurity Contest is open online

Vanaf vandaag kan worden ingeschreven op  http://showoffice.dphc.nl/

Bij een aantal van jullie zal het programma bij het invullen van je 'APHA nummer' en 'backnumber + paardnaam' de reeds bekende ruiters en paarden herkennen en automatisch alle gegevens aanvullen. Anderen zullen alle gegevens eenmalig hoeven in te vullen. Vervolgens kan door eenvoudig aanklikken van onderdelen en opties de inschrijving worden gedaan, je krijgt vervolgens een email met de bevestiging, en als je inschrijving gecontroleerd is krijg je een email met de rekening naar het door jou opgegeven emailadres en klaar ben je. Mochten er nog kleine onvolkomenheden bestaan (is natuurlijk altijd mogelijk) dan graag een email sturen naar entryforms@dphc.nl.

Online inschrijving met vroegboekkorting is mogelijk tot uiterlijk woensdag 8 september 23:59u.

Online inschrijving is mogelijk tot uiterlijk woensdag 15 september 23:59u (daarna is bijschrijven nog mogelijk, maar inschrijven is niet meer mogelijk)

Online inschrijving Futurity & maturity is mogelijk tot uiterlijk woensdag 15 september 23:59u (daarna is bijschrijven of inschrijven niet meer mogelijk). Indien er bij de inschrijving onder 'Enter Horse information' de gegevens van de 'Sire', 'Dam' en 'Breeder' wordt ingevuld zullen deze op de onderdelen lijsten vermeld worden en na de show op de resultatenlijst.

Leest u alsjeblieft zorgvuldig alle informatie op de pagina’s bij inschrijving, met name het Corona protocol (pagina “selecteer opties en kortingen”).

 

pdf Program 2021 Open Dutch Championships (47 KB)

2021 DPHC Dutch Championship & Futurity Contest aankondiging

Datum: 24 - 26 September 2021
Locatie: Meertenhof, Baexemerweg 40, 6096 AR, Grathem

pdf 2021 NK announcement NED ENG (321 KB)

De planning voor de komende weken:

Uiterlijk woensdag 25 augustus maken we het wedstrijdprogramma bekend en openen we de inschrijvingen en is het mogelijk om gedurende 2 weken met vroegboekkorting in te schrijven.

Vanaf woensdag 8 september kan er vervolgens nog 1 week ingeschreven worden zonder vroegboek korting.

Op woensdag 15 september sluiten de inschrijvingen en zijn nieuwe inschrijvingen daarna niet meer mogelijk, alleen bijschrijven.

(in- of bijschrijven voor de Futurities is niet meer mogelijk!) 

Het DPHC bestuur

2021 DPHC April Paint Contest show afgelast

Helaas hebben we moeten besluiten om de 2021 DPHC April Paint Contest, die we hebben verplaatst naar 15 augustus en zou worden gehouden in Haaksbergen, af te lassen.

Er zijn onvoldoende inschrijvingen om een goede (en leuke) show te houden.

We vinden dit echt erg jammer, vooral voor diegene die hebben ingeschreven.

De volgende wedstrijd is de 2021 DPHC Dutch Championship & Futurity Contest op 24, 25 en 26 september in Grathem, we hopen jullie dan te mogen begroeten.

Blijf allemaal gezond en tot over 7 weken!

Het bestuur

Stand Circuit Champion Buckle

Hier is hij dan, de stand voor de Circuit Champion Buckle, na de 2021 Benelux Paint horse Show.

Er komen nog 2 wedstrijden aan, de 2021 DPHC Dutch Championship & Futurity Contest eind September en de 2021 DPHC April Paint Contest op 15 augustus!

De inschrijving voor de uitgestelde 2021 DPHC April Paint Contest sluit aanstaande zondag 8 augustus (23:59 uur).

Je hebt nog een paar dagen de kans om je in te schrijven (http://showoffice.dphc.nl/) en punten te verzamelen.

pdf 2021 buckles stand 2021 08 01 (23 KB)

Ook adverteren?

adverteren op website banner

Clubblad Paint post