2019 DPHC Dutch Open Championship & Futurity Contest informatie/information

- All Weekend fee
Om in aanmerking te komen voor een "All weekend" fee is het noodzakelijk om lid te zijn (of te worden) van de Nederlandse Paint Horse vereniging (DPHC). Je kunt slechts 1 "All weekend" fee selecteren. De "All weekend fee for DPHC Youth members" is uitsluitend op alle jeugd onderdelen van toepassing. De ‘'All weekend fee for DPHC members Green/Open" is uitsluitend op alle Green & Open onderdelen van toepassing. De "All weekend fee for DPHC members" is op alle onderdelen van toepassing. De Jackpot, Futurity en Free onderdelen zijn uitgesloten.

- Barbecue
Op zaterdagavond is er een BBQ, verzorgt door het team van stal Mansour. Je kunt de deelname van 1, 2 en/of 3 personen (6 personen totaal) online opgeven bij de inschrijvingen via Show Office. LET OP: de uiterste datum voor opgave voor de BBQ is woensdag 11 september.

- Buitenstallen, boxen & tackrooms
Ook dit jaar zijn er een beperkt aantal buitenstallen beschikbaar. Je kunt aangeven of je een buitenbox of tentbox wenst. Bij de indeling wordt rekening gehouden met hengsten en merries. LET OP; inschrijven voor een box of tackroom kan uiterlijk tot en met zondag 8 september, daarna kan nog wel voor een box worden ingeschreven maar dan kom je op een wachtlijst. We zullen uiteraard ons best doen om een box voor je te regelen, echter een box kan na 8 september niet worden gegarandeerd.

- Class D-IHT3
Voor deze show is, in aanvulling op de Algemene Voorwaarden betreffende DPHC Onderdelen, deelname aan het onderdeel D-IHT3 uitsluitend voor paarden van 3 jaar en ouder toegestaan.

- Number of entries
Het showsecretariaat behoudt zich het recht voor om indien nodig (en waar toegestaan door de APHA) onderdelen samen te voegen en/of te annuleren wanneer er minder dan 2 starts ingeschreven zijn.

- Futurity & Maturity
Entry deadline is 06/09/2019 om 23:59 uur voor alle Futurity @ Maturity onderdelen, daarna is inschrijven niet meer mogelijk.
Indien er bij de inschrijving onder 'Enter Horse information' de gegevens van de 'Sire', 'Dam' en 'Breeder' wordt ingevuld zullen deze op de onderdelen lijsten vermeld worden en na de show op de resultatenlijst.

Online entry dates
Online inschrijving met vroegboekkorting is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 3 september 23:59u.

Online inschrijving Futurities is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 6 september 23:59u.

Online inschrijving is mogelijk tot en met donderdag 12 september (daarna is inschrijven altijd op de wedstrijddag zelf nog mogelijk)

Het bestuur

Ook adverteren?

adverteren op website banner

Clubblad Paint post