2021 Benelux Paint Horse Show informatie

Inschrijven voor de show is niet meer mogelijk, aanpassingen op bestaande inschrijvingen zijn wel nog mogelijk.

Op vrijdagavond start de Hunter Under Saddle paid warm-up om 18:45 uur, gevolgd door de Trail paid warm-up om 20:00 uur.

Zaterdag start de show om 08:30 uur en op zondag start de show om 08:00 uur.

Houdt de RIVM maatregelen en Corona protocol in acht!!!

Deelnemers en bezoekers dienen de richtlijnen van het RIVM, de wedstrijdorganisatie en de wedstrijdlocatie op te volgen die geldend zijn op het moment van aanwezigheid op het terrein. Mondkapjes zijn vanaf zaterdag 26 juni niet meer verplicht maar moeten nog wel gedragen worden waar 1.5m afstand niet kan worden aangehouden en we raden iedeeen aan om ze te gebruiken indien het druk is of in binnenruimtes.

Zorg dat je ruim op tijd bent voor de show. Met de bestaande Corona maatregelen kan één en ander meer tijd vergen dan normaal.

Op het wedstrijdsecretariaat wordt 1 persoon per keer toegestaan. De overige deelnemers dienen te wachten op de daarvoor aangegeven plaats.

Overnachten op de lokatie (ook als je in de trailer slaapt) is alleen mogelijk op het campinggedeelte van deze lokatie. Er wordt een douche/toiletwagen geplaatst.

Bezoekers zijn tijdens de wedstrijd toegestaan.

Iedere deelnemer en bezoeker dient zich aan te melden en bij het wedstrijdsecretariaat een gezondheidsverklaring in te leveren met de namen, adres en telefoonnummer van de degenen die met hem/haar mee zijn gekomen. De ruiter en begeleider(s)/groom(s) mogen op 1 formulier.

pdf Gezondheidsverklaring (122 KB)

Vul de gezondheidsverklaring alvast thuis in, zodat een snelle afhandeling bij aankomst mogelijk is.

Bij Corona gerelateerde klachten BLIJF THUIS en meldt dit voor aanvang bij de show!

Houd 1,5 m afstand!

Ook adverteren?

adverteren op website banner

Clubblad Paint post