2021 DPHC Dutch Championship & Futurity Contest Corona update

Gezien de recentelijke veranderingen van het Corona beleid vinden wij het nodig ons standpunt wat dit betreft onder de aandacht te brengen. Uiteraard kan er voor aanvang van de wedstrijd nog regelgeving veranderen. Hiervan zullen wij u dan op de hoogte stellen. Vooralsnog is dit hoe we het gaan doen:

Deelnemers en publiek zijn welkom op ons Dutch Championship & Futurity Contest. Iedereen dient een gezondheidsverklaring in te vullen en af te geven op het showoffice bij arriveren.

Toegang tot de horeca is er alleen indien men een Corona toegangsbewijs kan tonen (QR-code, negatieve test, herstelbewijs (3G)), zowel binnen als op het terras. Eten en/of drinken kan men bij het afhaalpunt wel halen zonder toegangsbewijs.

Alle voorgeschreven hygiënische maatregelen blijven van kracht, zoals veelvuldig de handen wassen, hoesten/niezen in de elleboog en geen handen geven. Ook wordt er nog steeds aangeraden om bij Corona gerelateerde klachten thuis te blijven!

Wij hopen u allen te verwelkomen op Reiningcentrum ’t Meertenhof om er met zijn allen een onvergetelijk Dutch Championship van te maken.

pdf Gezondheidsverklaring 2021 Dutch Championship (639 KB)