Inschrijvingen 2020 DPHC Dutch Championship & Futurity Contest zaterdag, 26 en zondag, 27 September, is open online

Vanaf vandaag kan worden ingeschreven op http://showoffice.dphc.nl/

Bij een aantal van jullie zal het programma bij het invullen van je 'APHA nummer' en 'backnumber + paardnaam' de reeds bekende ruiters en paarden herkennen en automatisch alle gegevens aanvullen. Anderen zullen alle gegevens eenmalig hoeven in te vullen. Vervolgens kan door eenvoudig aanklikken van onderdelen en opties de inschrijving worden gedaan, je krijgt vervolgens een email met de bevestiging, en als je inschrijving gecontroleerd is krijg je een email met de rekening naar het door jou opgegeven emailadres en klaar ben je. Mochten er nog kleine onvolkomenheden bestaan (is natuurlijk altijd mogelijk) dan graag een email sturen naar entryforms@dphc.nl.

Inschrijving met vroegboekkorting tot uiterlijk 18 september.
Online inschrijving is mogelijk tot en met 24 september (daarna is inschrijven altijd op de wedstrijddag zelf nog mogelijk).
Leest u alsjeblieft zorgvuldig alle informatie op de pagina’s bij inschrijving, met name het Corona protocol (pagina “selecteer opties en kortingen”).

Entry deadline is 18/09/2020 om 23:59 uur voor alle Futurity @ Maturity onderdelen, daarna is inschrijven niet meer mogelijk.

Indien er bij de inschrijving onder 'Enter Horse information' de gegevens van de 'Sire', 'Dam' en 'Breeder' wordt ingevuld zullen deze op de onderdelen lijsten vermeld worden en na de show op de resultatenlijst.

Download het pdf programma (46 KB)

Het bestuur