Inschrijvingen 2021 DPHC Dutch Championship & Futurity Contest is open online

Vanaf vandaag kan worden ingeschreven op  http://showoffice.dphc.nl/

Bij een aantal van jullie zal het programma bij het invullen van je 'APHA nummer' en 'backnumber + paardnaam' de reeds bekende ruiters en paarden herkennen en automatisch alle gegevens aanvullen. Anderen zullen alle gegevens eenmalig hoeven in te vullen. Vervolgens kan door eenvoudig aanklikken van onderdelen en opties de inschrijving worden gedaan, je krijgt vervolgens een email met de bevestiging, en als je inschrijving gecontroleerd is krijg je een email met de rekening naar het door jou opgegeven emailadres en klaar ben je. Mochten er nog kleine onvolkomenheden bestaan (is natuurlijk altijd mogelijk) dan graag een email sturen naar entryforms@dphc.nl.

Online inschrijving met vroegboekkorting is mogelijk tot uiterlijk woensdag 8 september 23:59u.

Online inschrijving is mogelijk tot uiterlijk woensdag 15 september 23:59u (daarna is bijschrijven nog mogelijk, maar inschrijven is niet meer mogelijk)

Online inschrijving Futurity & maturity is mogelijk tot uiterlijk woensdag 15 september 23:59u (daarna is bijschrijven of inschrijven niet meer mogelijk). Indien er bij de inschrijving onder 'Enter Horse information' de gegevens van de 'Sire', 'Dam' en 'Breeder' wordt ingevuld zullen deze op de onderdelen lijsten vermeld worden en na de show op de resultatenlijst.

Leest u alsjeblieft zorgvuldig alle informatie op de pagina’s bij inschrijving, met name het Corona protocol (pagina “selecteer opties en kortingen”).

 

pdf Program 2021 Open Dutch Championships (47 KB)