SSA nieuws Hengstenhouders

Hengstenhouders opgelet! Ook dit jaar biedt de Dutch Paint Horse Club  wederom de mogelijkheid om uw hengst onder de aandacht van merriehouders te brengen. Onze online- catalogus betekent niet alleen dat de geïnteresseerde merriehouder de informatie over uw hengst daadwerkelijk in handen heeft, het betekent ook dat alle DPHC leden op uw hengst gewezen worden en wie weet wat daar uit voortvloeit.

Om in de catalogus opgenomen te worden dient u uw hengst zo spoedig mogelijk in te schrijven voor de Stallion Service Auction van 2020, zodat de veulens Futurity gerechtigd zijn voor 2021 en verder.  De aanmelding kan alleen in behandeling genomen worden als alle gegevens compleet worden aangeleverd. De algemene voorwaarden van de SSA kunt u vinden op www.ssa-dphc.nl. Mocht u vragen hebben, kunt u mailen naar ssa@dphc.nl of bellen met Sarah de Weerd, +31 6 23297633.

Dus, beste hengstenhouders, grijp uw kans en maak nog dit jaar reclame voor uw hengst!

Uw hengst aanmelden kost niets. Er is pas een betalingsverplichting als de dekking wordt verkocht. De verkoop van de dekking is de daadwerkelijke inschrijving van uw hengst in het SSA programma. Kortom, zeker de moeite waard om te proberen.

Ook adverteren?

adverteren op website banner

Clubblad Paint post