SSA Painthorses 2021

Hengstenhouders opgelet! Voor komend jaar biedt de Dutch Paint Horse Club  wederom de mogelijkheid om uw hengst onder de aandacht van merriehouders te brengen. Onze PaintPost Special Hengstencatalogus in december met de online- catalogus betekent niet alleen dat de geïnteresseerde merriehouder de informatie over uw hengst daadwerkelijk in handen heeft, het betekent ook dat alle DPHC leden op uw hengst gewezen worden en wie weet wat daar uit voort vloeit.

Om in de catalogus opgenomen te worden dient u uw hengst vóór 5 november in te schrijven voor de Stallion Service Auction van 2021, zodat de veulens geboren in 2022 Futurity gerechtigd zijn.  De aanmelding kan alleen in behandeling genomen worden als alle gegevens compleet worden aangeleverd. De algemene voorwaarden van de SSA kunt u vinden op www.ssa-dphc.nl. Mocht u vragen hebben, kunt u mailen naar ssa@dphc.nl of bellen met Sarah de Weerd, +31 6 23297633.

Dus, beste hengstenhouders, grijp uw kans en maak nog dit jaar reclame voor uw hengst!

Uw hengst aanmelden kost niets. Er is pas een verplichting als de dekking wordt verkocht. De verkoop van de dekking is de daadwerkelijke inschrijving van uw hengst in het SSA programma.

Kortom, zeker de moeite waard om te proberen.