Lid worden van de APHA

Met behulp van een APHA lidmaatschap zet je de eerste stap in het deelnemen aan officiële APHA wedstrijden. APHA wedstrijden worden in Europa georganiseerd door APHA geaffilieerde verenigingen zoals onze Dutch Paint Horse Club.
Via de website van de APHA kun je heel makkelijk lid worden van de APHA. Je hebt de keuze uit 4 soorten lidmaatschappen.

Door je te registreren op APHA Central (klik op de link hieronder voor directe toegang) kun je via een handig stappenplan, online je membership regelen. Let op! Voor de betaling heb je een creditcard nodig. 

APHA PH CENTRAL

Amateur kaart

Ben je een open ruiter dan heb je genoeg aan het APHA lidmaatschap om te starten, maar wil je (en mag je) de amateur en/of novice amateur classes starten, dan zul je een jaarlijkse amateur kaart (amateur, novice amateur en amateur walk/trot) moeten aanvragen. 

Deze kaart is een heel kalenderjaar geldig en kun je het beste aan het begin van het jaar aanvragen.

Vraag hier je amateur kaart aan 

(op de pagina van de APHA, scroll naar beneden klik op start)

Het registreren van een paard

Om je paard te kunnen registreren en/of transferen heb je een PH Central Account nodig. Dit kun je gratis aanmaken via onderstaande link. 

APHA PH CENTRAL

In de onderstaande video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je te werk moet gaan bij de TRANSFER en/of REGISTRATIE van een paard/veulen.